Lidia Buble și Costi Ioniță sunt tot mai apropiați, după ce au colaborat muzical. Ei au scos împreună o piesă, în urmă cu 4 luni, ”La Luna”, iar colaborarea celor doi se pare că a fost una fructuoasă.

Așa că probabil au mai gândit și alte proiecte împreună sau au rămas doar prieteni. Cert este că Lidia Buble a păstrat legătura cu Costi Ioniță, iar zilele trecute, cei doi au fost surprinși de paparazii luând masa împreună la un restaurant din Capitală.

Lidia Buble a ajuns acasă la Costi Ioniță

Până aici nimic neobișnuit, însă la plecare cei doi păreau încântați de discuție și au mers până la mașini ținându-se de braț. Poate și pentru că artistul era tare mândru de faptul că toți bărbații întorceau privirile după partenerea lui.

Lidia Buble avea niște pantaloni scurți, extrem de scurți, care în spate erau și cam strâmți pe fundul bine lucrat la sală al cântăreței, scrie wowbiz.ro.

Când au ajuns la mașini, fiecare a urcat în propriul automobil și ai fi zis că drumurile lor se despart acolo. Numai că, surpriză! Lidia Buble a ajuns acasă la Costi Ioniță, unde în poartă o aștepta chiar cântărețul. Apoi, amândoi au intrat în curte, conform sursei citate.

Va participa la Cerbul de Aur

Casa vopsită în verde a lui Costi Ioniță este cunoscută de mulți ani. Artistul a vorbit la un moment dat despre construcția, realizată pe gustul său. La acel moment însă Costi Ioniță a mărturisit că într-o parte a clădirii se află și studioul său.

Trebuie precizat faptul că Lidia Buble va fi prezentă pe scena festivalului Cerbul de Aur de anul acesta.

În 2020 nu vom avea o ediţie tradiţională a festivalului Cerbul de Aur, dar TVR a pregătit un mega spectacol la aceeaşi calitate. E vorba despre „Cerbul de Aur 2020 #GENERAŢII”, un show marca TVR, transmis duminică, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe TVR 1.

”Multe amintiri din copilărie”

”De Cerbul de Aur mă leagă multe amintiri din copilărie. Când eram mică, pentru că noi nu aveam acasă televizor, ca să urmăresc festivalul mergeam prin vecini, în special la Tanti Popa.

Îi băteam la uşă şi o rugam să ne lase să ne uităm. Urmăream fascinată artiştii, iar anul acesta pentru mine este o onoare să deschid festivalul. Voi cânta melodia Luminiţei Dobrescu, „Of, inimioară!”.

Piesa aceasta am mai cântat-o într-un concert, alături de Andra. Cred că mi se potriveşte şi mi-a plăcut de la prima audiţie. Deşi eram mică, două momente le-am ţinut minte de la Cerbul de Aur: melodiile interpretate de Luminiţa Dobrescu şi Corina Chiriac”, a povestit Lidia Buble, potrivit evz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro