S-a aflat tot despre bărbatul din viața Lidiei Buble. Potrivit ultimelor date, artista ar prefera să-l țină ascuns de ochii opiniei publice, însă anumite fotografii ar fi dat-o de gol. Dacă lucrurile stau așa se speculează în acest moment în showbizz, atunci se poate spune că a apărut dovada care îl distruge pe Răzvan Simion.

Totul a pornit de la fotografiile postate de artistă. Ea a vrut să le arate fanilor în ce locuri minunate se află. Artista a plecat în vacanță, în Zanzibar iar curiozitatea fanilor a fost maximă. Interesul a explodat însă când aceștia au observat un detaliu care ar putea indica că Lidia Buble nu s-ar afla singură în concediu, ci alături de un bărbat celebru. Nimeni nu știe însă, cu siguranță, dacă cei doi fomează în acest moment un cuplu.

După ce acesta a postat pozele cu pricina pe contul său de Instagram, internauții au întrebat imediat cine este persoana care i-a făcut cântăreței fotografiile. Printre întrebările ridicate a fost și cea legată de persoana cu care Lidia Buble a plecat în vacanță și pe care nu a făcut-o publică.

Indiciul din fotografii care a dat-o de gol

Lidia Buble a postat câteva fotografii din resortul în care a stat, însă fără să specifice că este în Zanzibar. Bărbatul care ar fi fost alături de Lidia Buble în vacanța exotică este un celebru chirurg estetician din România. Un element comun apare în fotografiile postate de cei doi pe Instagram. În ambele fotografii se poate observa aceeași vază, care apare în mai multe dintre fotografiile cântăreței, scrie wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, celebrul medic ar fi avut diferite apariții la emisiuni de televiziune, unde a fost invitat să vorbească despre procedurile sale. Deși ar putea fi o simplă concidență, numele medicului se regăsește în secțiunea de comentarii a postărilor făcute de Lidia Buble pe Instagram. Cei care îi urmăresc contul Lidiei Buble sunt convinși că cel care i-a făcut toate pozele din Zanzibar ar fi chiar cunoscutul medic.