Unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbizul autohton s-a destrămat și nici nu mai are șanse să se refacă. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio, iar vedeta Antenei 1 își vede de viață deja.

Lidia Buble nu mai are nicio șansă

Răzvan Simion a trecut deja peste despărțirea de Lidia Buble. A ajuns în brațele unei brunete extrem de frumoase, după care toți bărbații întorc capul. Deși toată lumea se aștepta ca matinalul să ajungă alături de Lidia Buble în fața altarului, iată că lucrurile au stat cu totul altfel, iar acum bărbatul se iubește cu o brunetă.

Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele unei domnișoare extrem de atrăgătoare. A fost surprins recent în timp ce pleca dintr-un restaurant din Capitală, conform cancan.ro.

Cei doi au ieșit în oraș echipați corespunzător, cu măști de protecție, iar după aproape 2 ore în care s-au relaxat și cel mai probabil au luat masa, la ieșirea din local s-au comportat, așa cum era firesc de altfel, ca un cuplu îndrăgostit. Matinalul nu a lăsat-o nicio secundă singură pe iubita lui, ba chiar a ținut-o strâns lângă el, iar tot drumul spre mașină au mers tinându-se de mână.

Care a fost însă motivul pentru care Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despățit. Un apropiat al celor doi a spus totul. „De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult.

Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan.

Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au declarat apropiați ai celor doi, conform sursei citate.