Lidia Buble trece prin momente grele! Întoarsă în Hunedoara, în sânul familiei, pentru a-și rezolva niște probleme practice legate de documente – mai precis, o nouă carte de identitate și un certificat de naștere nou -, artista s-a trezit că trebuie să facă față unor provocări nebănuite.

Mai exact, este vorba de bucatele gătite de mama sa, în condițiile în care Lidia Buble se antrenează zilnic într-o sală de fitness din București, unde se străduiește mereu să fie cea mai performantă atletă.

”Ce îmi trece prin minte”

”Cu ce mă chinuie mami și eu nu am voie” – a scris ea pe Insta Story, punând și o poză, ca să aibă dovada.

În ciuda încercărilor eroice de a rezista tentației, Lidia Buble a cedat după o seară la film, unde a mers cu frații ei. La întoarcerea acasă, s-a culcat cu gâduri negre, imaginându-se că va mânca o tavă întreagă de ”cremeș”.

”Nu vreți să știți ce gânduri am în noaptea asta. Ce îmi trece prin minte. M-am întors de la film și nu că aveam de gând să devorez cremeșul pe care mami l-a făcut astăzi. Efectiv luam tava și îl mâncam pe tot.

Și m-am bucurat atât de tare când am deschis frigiderul și am văzut că nu mai este. Mi-am, dat seama că există o singură variantă pentru mine, aici acasă.

Mâncare cu porția, apă și bătaie

O botniță ar fi fost excelentă, cu 10 lacăte și să primesc mâncare cu porția, apă și bătaie”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Au trecut mai bine de trei luni de la separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion, însă curiozitățile despre despărțirea celor doi nu au dispărut încă. Pentru a da răspunsurile mult dorite fanilor, artista a răspuns la o serie de întrebări în mediul online.

Se pare că vedeta este de părere că ”nu este ok să rămâi undeva unde nu ești prețuit”, deci s-ar părea, că asta a fost unul dintre principalele motive care a dus la ruptura dintre cei doi.