Cornel Ilie, solistul trupei Vunk şi Lidia Buble au scos o melodie împreună şi au filmat videoclipul în care apar în mai multe ipostaze tandre. Din această cauză au apărut și o serie de zvonuri conform cărora cei doi artiști ar avea o relație. Cu toate acestea, Lidia Buble și Cornel Ilie au infirmat zvonurile și au ținut să precizeze că relația lor este una strict profesională. Despre „toată isteria” din jurul colaborării lor, artistul mărturisește că a fost doar o „poveste bine spusă” prin intermediul hitului lor, „Vino, du-te!”.

„Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine”, a spus solistul trupei Vunk.

Cei doi au cunoscut un succes uriaș odată cu lansarea piesei care a reușit să strângă peste 5,6 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Zvonurile că ar forma un cuplu și în viața de zi cu zi au fost alimentate de postările de pe Instagram ale artistei.

Cornel Ilie a fost întrebat dacă este deranjat de zvonurile și afirmațiile despre acest subiect și dacă cei din jurul lui sunt afectați. Artistul a spus că nu, iar apropiații care vor să afle detalii despre el îl întreabă direct pe el și nu află de pe net.

„Nu mă deranjează, iar cei din jurul meu, cei care sunt apropiați înțeleg că foarte mulți oameni comentează din răutate sau din plictiseală. Cei din jurul meu când vor să afle ceva despre mine mă întreabă, nu află de pe net”, a spus Cornel Ilie pentru redactia.ro.

Pe de altă parte, artistul a mărturisit că se află într-o relație, dar este discret în această privință. A spus doar că există cineva special în viața lui la care se gândește în fiecare zi.