Este vorba despre Gwen Stefani și Blake Shelton. Cântăreața în vârstă de 51 de ani a postat o poză pe rețelele de socializare în data de 27 octombrie în care poate fi văzutâ cum îl sărută pe artistul în vârstă de 44 de ani în timp ce își arată inelul de logodnă.

„@blakeshelton Da, te rog!” a spus cântăreața care l-a întâlnit în anul 2015, când au apărut amândoi la emisiunea „The Voice”. Blake Shelton a postat și el aceeași poză, împreună cu următorul mesaj.

„Hey @gwenstefani mersi ca mi-ai salvat anul 2020… Și restul vieții. Te iubesc. Am auzit un da!”

Când s-au logodit cei doi

Cei doi s-au logodit în timpul weekend-ului din 24-25 octombrie, după 5 ani de relație, în timp se aflau în Oklahoma, conform surselor people.com

Vestea a sosit în contextul în care cei doi au recunoscut că își petrec timpul împreună pe timp de carantină. Aceștia au stat la ferma lui Blake Shelton din Oklahoma, împreună cu cei trei copii ai cântăreței. Luna aceasta s-au mutat în noua lor casă din Los Angeles, în valoare de 13 milioane de dolari. Conform celor spuse de Gwen Stefani, cu toții au avut parte de „creativitate nonstop”.

„Tocmai ne-am mutat. Este extraordinar. Ieri am făcut decoreațiuni de Halloween și prăjituri. Ai parte de creativitate nonstop aici”, a spus Gwen Stefani la începutul lunii, într-o întâlnire pe Zoom.

Gwen Stefani are trei copii din relația cu Gavin Rossdale: Kingston (14), Zuma (12) și Apollo (6). Relația dintre ea și solistul de la Bush s-a sfârșit în 2016, după 14 ani.

Blake Shelton a fost căsătorit cu Kaynette Williams din anul 2003 până în anul 2006 și cu Miranda Lambert din anul 2011 până în anul 2015.

 

View this post on Instagram

 

@blakeshelton yes please! 💍🙏🏻 gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on