Probleme serioase pentru Diana Şoşoacă, după scandalul recent în care senatoarea şi soţul acesteia, Dumitru Silvestru Şoşoacă, au fost implicaţi în timpul unui interviu acordat jurnaliştilor Rai Uno.

Diana Şoşoaca, faţă în faţă cu procurorii, cu puţin timp înainte de Crăciun!

Diana Şoşoacă a fost citată joi, 23 decembrie, la Parchetul General. Ea va trebui să le explice procurorilor tot ceea ce s-a întâmplat în timpul incidentelor cu jurnalista italiană Lucia Goracci.

În cazul în care senatoarea nu se va prezenta singură la Parchetul General, ea va fi adusă cu mandat. Se pare că Diana Şoşoacă nu ar dori să se prezinte în faţa procurorilor, potrivit Antena 3.

În acest dosar, Dumitru Silvestru Şoşoacă este deja urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru ultraj, după ce ar fi atacat un poliţist sosit la faţa locului să aplaneze conflictul. Soţul senatoarei este, în prezent, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Soţul Dianei Şoşoacă, dezvăluiri incredibile despre dosar

Dumitru Silvestru Şoşoacă lasă de înţeles că ceva nu ar fi în regulă cu dosarul său. Recent, el declara următoarele:

“La mine, trei sferturi din dosar e făcut în 48 de ore, dacă aţi văzut aşa ceva. Avocaţii mei spun că în 26 de ani de carieră nu s-a întâmplat să vadă asemenea viteză!”

Avocat: Înregistrările video nu demonstrează că ar fi fost vorba despre ultraj

Avocatul Dan Chitic spune că, în acest moment, acuzaţia de ultraj împotriva clientului său nu este susţinută de nicio probă.

“Pentru Şoşoacă Silvestru, eu am fost prezent la audierea în care avea ca obiect, exclusiv acuzaţia de ultraj, o acuzaţie de ultraj care nu este susţinută de nimic, în momentul ăsta.

Niciuna dintre înregistrările video care au fost făcute publice, până în acest moment, nu demonstrează că ar fi fost un ultraj. Niciuna nu e destul de clară. Suntem într-un dosar penal.

În momentul în care au fost luate declaraţiile respective, nicio declaraţie a celor din echipa italienilor nu era luată. Instanţele au venit şi au pipăit fondul. Au pipăit fondul, practic pe declaraţia dată şi pe sesizare.

De asta am spus să nu dea nimeni nicio declaraţie la început. Oricât de curată şi de cinstită ar fi, ea poate fi interpretată împotriva ta, spre deosebire de tăcere. Dreptul la tăcere este sfânt”, a declarat avocatul.