O veste foarte proastă pentru fanii PRO TV! Două dintre cele mai cunoscute vedete ale postului au fost nevoite să intre de urgenţă în carantină, alături de copii lor.

Este vorba chiar despre celebrii Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi soţi au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru COVID-19, aşa că trebuie să rămână izolaţi la domiciliu pentru 14 zile.

Informaţia a fost dezvăluită chiar de către Cătălin Măruţă, într-un story postat pe contul său de Instagram. Vedeta PRO TV dezvăluie că el, alături de Andra şi cei doi copii ai cuplului, David şi Eva, sunt nevoiţi să intre într-o “vacanţă” forţată.

“O să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând”

Realizatorul emisiunii “La Măruţă” dă asigurări că toată lumea este într-o stare de sănătate bună deocamdată şi nimeni nu resimte vreu simptom mai grav al COVID-19. “Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc”, a mai transmis el.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Cătălin Măruţă pe contul său de Instagram.

Ce se întâmplă cu emisiunea “La Măruţă”?

Vedeta PRO TV îşi linişteşte fanii. Cu toate că el nu va mai putea veni pe platourile de filmare timp de două săptămâni, emisiunea va continua în această perioadă: “Eu și echipa vom găsi soluții inedite”, precizează Cătălin Măruţă.

“Să știți că o să fie emisiunea chiar dacă eu va trebui să stau 14 zile acasă. ‘La Măruță’ continuă. Eu și echipa vom găsi soluții inedite. Show-ul va merge mai departe”, a precizat realizatorul PRO TV.