Probleme mari pentru fiul Clejanilor. Judecătorii tocmai i-au dat sentinţa. Este vorba de mai multe restricţii şi obligaţii pe care Fulgy este obligat să le respecte. Singura veste bună pentru Fulgy este că a scăpat de arestul la domiciliu. Judecătorii au stabilit ca acesta să fie cercetat sub control judiciar.

Lovitură teribilă pentru Fulgy

Fulgy a primit decizia instanţei. Judecătorii au respins astăzi cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu prelungirea arestului la domiciliu. În schimb, Dan Manole va intra sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În tot acest timp, fiul Clejanilor are obligația să se prezinte la poliție sau în instanță de câte ori este chemat, să anunțe dacă își schimbă domiciliul, să nu părăsească Bucureștiul să nu se apropie și să nu comunice cu martorii. De asemenena, Fulgy este obligat să se supună unor măsuri de îngrijire și tratament medical în scopul dezintoxicării.

Ce este obligat să facă Fulgy ?

Mai mult, fiul Clejanilor Fulgy nu are voie să conducă o mașină și nici să dețină sau să folosească arme, în acest interval de timp. Decizia judecătorilor nu este definitivă și poate fi atacată în 48 de ore.

Fulgy a fost plasat în arest la domiciliu prima dată pe 11 iulie, după ce a lovit cu pumnul un jurnalist și i-a luat acestuia telefonul mobil. El a primit un mandat de 30 de zile, timp în care nu a avut voie să părăsească domiciliul, în caz contrar riscând să ajungă în arest preventiv.

Incidentul care l-a adus pe fiul Clejanilor în situația de a nu mai părăsi propria locuință a avut loc în fața casei Vioricăi și a lui Ioniță. Jurnalistul agresat este angajat la o televiziune și încerca să transmită o știre legată de scandalul provocat de Fulgy după ce a fost prins la volan sub influența stupefiantelor.

După incident, bărbatul a făcut o plângere împotriva lui Fulgy și a mers la Institutul Național de Medicină Legală unde i s-a eliberat un certificat medico-legal. În fața instanței, Dan Manole a declarat că își regretă fapta și că își cere scuze.

„Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social.

Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu”, a declarat avocatul lui Fulgy, după ce acesta a fost trimis prima dată în arest la domiciliu, conform wowbiz.ro.