Lovitură definitivă pentru Gheorghe Dincă! Cererea de strămutare a procesului i-a fost refuzată. Culmea, Dincă este cel care declară că nu mai are încredere în magistrații din Olt.

De cealaltă parte, avocata familiei Melencu declară că a asistență juridică internațională, pentru că nu are încredere în Justiția din România.

Lovitură definitivă pentru Gheorghe Dincă!

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a suferit o nou ”înfrângere” la tribunal după ce a cerut strămutarea dosarului său.

În momentul de față, dosarul în care este inculpat Gheorghe Dincă se judecă pe fond la Tribunalul Olt. După decizia instanței, el va fi în continuare judecat la același tribunal.

Criminalul din Caracal a dezvăluit că nu mai are încredere în magistrații din Olt.

Prin urmare, el a susținut luni o videoconferință în care cerea strămutarea dosarului. Instanța i-a respins cererea formulată.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă trebuie să plătească și cheltuielile judiciare.

”În baza art. 74 C.p.p. Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petentul Dincă Gheorghe.

Obligă petentul la plata sumei de 50 lei cheltuieli judiciare avansate de stat.

”Fără cale de atac”

Conform art. 275 alin. 6 C.p.p., onorariile apărătorilor desemnaţi din oficiu pentru intimaţii-inculpaţi Dincă Gheorghe şi Risipiţeanu Ştefan, în sumă de câte 313 lei fiecare, rămân în sarcina statului şi se vor vira către Baroul Dolj din fondurile Ministerului Justiţiei.

Fără cale de atac.

Pronunţată în şedinţă publică, azi, 01.03.2021”, arată decizia Tribunalului, conform evz.ro.

Gheorghe Dincă a ajuns miercuri în față judecătorilor de la Tribunalul Olt. Tot atunci au fost audiați și primii martori din dosarul Caracal

Carmen Obârșanu, Avocata familiei Melencu, acuză judecătorii că încearcă să acopere anumite lucruri în acest dosar și a făcut cerere de recuzare.

”Am solicitat asistență juridică internațională. Să se afle cu ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei, după răpire. Au fost șase apelui de pe telefonul Luizei, în contextul în care Dincă era în altă locație. Ce se face în acest dosar, nu se face justiție”, a declarat avocata, potrivit sursei citate.