Gheorghe Dincă, principalul suspect în dosarul Caracal în care este acuzat că le-ar fi răpit pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a aflat azi că tată celei din urmă a murit din cauza problemelor de sănătate pe care le avea și care s-au agravat odată cu dispariția fiicei sale.

Acesta ar fi început să țipe și să arunce cu obiecte în celula în care este închis. Pentru a putea fi calmat a fost nevoie de intervenția gardienilor. După ce s-a calmat, principalul suspect din dosarul Caracal a mai făcut un gest care a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

Gheorghe Dincă a cerut un pix și o foaie pentru a scrie o scrisoare către mama Luizei Melencu, prin care a vrut să îi spună că se oferă să plătească toate costurile înmormântării soțului ei, notează impact.ro.

Cealaltă fiică a lui Claudiu Melencu a confirmat decesul

”Noi suntem ajutorul a postat pe Facebook un mesaj prin care aduce la cunoștință decesul lui Claudiu Melencu, tatăl uneia dintre fetele dispărute în 2018.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu, cazul Caracal.

In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!

Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

În comentariile acestei postări apare și Ionelia Melencu, cealaltă fiică a lui Claudiu Melencu. Sora Luizei Melencu a lăsat un mesaj dureros pe care îl redăm în rândurile următoare: ”Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”.