„Eu pe zi, din 10 în 10 minute, am câte un mesaj venit pe messenger cu înjurături, chiar și cu iz rasial. Un grup rasial a țintit numărul meu. Primesc în fiecare zi apel de la o persoană din Irlanda care nu mă lasă în pace. Toate acestea au rolul să încerce să îmi închidă gura, să mă sperie”, a transmis Raed Arafat la Antena 3.

Șeful DSU a depus o plângere penală împotriva celor care l-au ameninţat cu moartea pe reţele de socializare.

Două ameninţări cu moartea

„Este vorba de două ameninţări cu moartea care au fost publice şi care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău”, a declarat Arafat.

Secretarul de stat din Ministerul de Interne a spus că a venit la DIICOT să depună o plângere penală privind amenințările cu moartea primite, „iar de aici încolo e treaba autorităţilor”.

„Una, printr-un film care a fost postat public, şi una, prin postarea publică pe care o ştie toată lumea”, a spus Raed Arafat când a fost întrebat despre ce amenințări este vorba.

Raed Arafat a menționat că nu cunoaşte persoana care a formulat ameninţările la adresa sa.

„Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase şi a trebuit să le depun (n.r. – plângerile), pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a adăugat Arafat.

Sursă foto: INQUAM/Octav Ganea