Ludovic Orban nu mai are viață lungă la Palatul Victoria. Cei din PSD așteaptă finalizarea crizei coronavirus și pun la cale un plan prin care să dărâe actualul Guvern liberal.

Lovitură cruntă pentru Orban

De altfel, social democrații au mai dat o dată jos Executivul liberal, dar după câteva zile Orban a fost din nou instalat la Palatul Victoria cu ajutorul celor de la PSD. Acum, oamenii lui Marcel Ciolacu negociază cu grupurile parlamentare pentru depunerea unei moțiuni de cenzură.

PSD acuză Guvernul de neglijarea priorităților cetățenilor. Un astfel de demers nu este oportun în perioada crizei pandemice, apreciază senatorul Lucian Romașcanu, dar social-democrații consideră că acțiunile guvernului duc spre această opțiune.

„Dacă Guvernul va continua să neglijeze priorităţile României, dacă va continua să neglijeze priorităţile oamenilor, ne vom vedea puşi în situaţia de a ne gândi la o asemenea moţiune. Ce este foarte important este să ştim că Partidul Social Democrat nu este majoritar în Parlament, iar o asemenea moţiune va trebui să fie rezultatul unei negocieri cu celelalte forţe parlamentare. Suntem pregătiţi să negociem cu orice formaţiune politică din Parlament pe măsuri în sprijinul României”, a anunțat Romașcanu, citat de România Actualități.

Sursa FOTO INQUAM_Photos_Octav_Ganea-scaled.jpg