Alexandrion Group și V.M. Cavaway își unesc forțele. Acordul strategic poziționează Alexandrion Group la conducerea unei afaceri promițătoare în Cipru, după dobândirea unei poziții majoritare în cadrul V.M. Cavaway și integrării acestei societăți în cadrul grupului. Pentru finalizarea acordului, cele două companii  așteaptă acum aprobarea Consiliului Concurenței cipriot. 

Cavaway, având sediul în Larnaca, a fost înființată în anul 2004 și are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice și non-alcoolice în Cipru. În prezent, Cavaway deservește cu succes o gamă largă de clienți pe tot întinsul insulei.

Alăturându-se Alexandrion Group, cel mai mare producător de băuturi alcoolice și de vinuri din România, sunt create toate sinergiile și condițiile necesare pentru a permite Cavaway să își îndeplinească viziunea definită încă de la înființare: aceea de a deveni unul dintre cei mai importanți jucători pe piața băuturilor din Cipru, concentrându-se pe dezvoltarea portofoliului, inovare și continuarea îmbunătățirii operațiunilor companiei. Scopul său va rămâne același: oferirea unor servicii de primă clasă și a unor produse de o calitate excepțională clienților și consumatorilor săi.

 În 2017, Alexandrion Group, având o prezență semnificativă a produselor sale în peste 50 de țări din întrega lume, a decis deschiderea biroului de operațiuni globale în Cipru, având ca scop implementarea planului său strategic de expansiune la nivel mondial. În anul 2018, Grupul a anunțat înființarea unei reprezentanțe în Brazilia ce gestionează atât operațiunile din America de Sud, cât și construcția celei mai mari distilerii în New York. Prin noul parteneriat cu Cavaway, Alexandrion Group își pune amprenta pe piața locală din Cipru și recunoaște oportunitățile semnificative de afaceri ale insulei.

În numele Alexandrion Group, Dl. Nawaf Salameh, Președinte și Fondator, și Dl. Stelios Savva, CEO al Grupului, au declarat că nu puteau găsi un partener mai potrivit în Cipru și urează: “Bun venit!” Cavaway în marea familie Alexandrion.

“Este o mare provocare pentru Cavaway să se afle sub umbrela unuia dintre cele mai mari și prestigioase Grupuri producătoare de băuturi” a declarat Dl. Vassos Moiseos, Administrator al Cavaway.