Propaganda „securicilor” a lansat, în evidentă disperare, o nouă făcătură ieftină. Eu și PSD am modificat tacit Constituția României pentru a „vinde Ardealul ungurilor” și pentru a „oficializa maghiara în Transilvania”. Nu ține diversiunea.

Celor ce se grăbesc să creadă și să rostogolească maimuțărelile „naționaliștilor de cabaret”, le-aș propune să lămurească, dacă pot, următoarele:

1. Cum se face că maghiarii din Harghita, Covasna și Mureș au votat și votează, constant și covârșitor, pentru Băsescu și pentru Iohannis, dar niciodată pentru candidații PSD?

2. Dacă eu am „făcut maghiara limbă oficală în Transilvania”, cum se face că naționalistul român Iohannis încă nu a ieșit la luptă?

3. Va rezolva acest fake-news problemele grave legate de achizițiile publice dubioase, împrumuturile de miliarde de euro făcute în numele României dar fără vreo utilitate cunoscută, intermedierile de muncitori români în Germania, Austria și Olanda în plină epidemie și multe, foarte multe alte afaceri puturoase și abuzuri ale lui Iohannis și ale peneliștilor săi?

CLARIFICAREPropaganda „securicilor” a lansat, în evidentă disperare, o nouă făcătură ieftină. Eu și PSD am modificat…

Posted by Serban Nicolae on Saturday, 2 May 2020

A ajuns rău propaganda dacă se mai bazează doar pe rozrujați, grăsuți cu selfie-uri în baie și alți ridicoli… Mai răsfirați, băieței, mai răsfirați!”, scrie Şerban Nicolae pe Facebook.