Victor Ponta i-a dat fatala lui Liviu Dragnea: Șeful ProRomânia îl ironizează pe Dragnea și îi transmite că nu îi poate influența pe judecătorii care luni urmează să dea verdictul în procesul său.

„Pe ce direcție o iei dacă tu luni urmează să ai un verdict și duminică anunți că vei candida la prezidențiale? Îți închipui că îi impresionezi pe judecători? Că, domle, e candidat, nu putem să îl condamnăm”, a afirmat Ponta în direct pe B1TV.

El a susținut că exit-pollul de duminică seara, cu rezultatele la alegerile europarlamentare, va fi umflat pentru PSD. „Toată lumea știe că exit-pollul va fi umflat pentru PSD. Domnul Dragnea iese și spune: candidez la prezidențiale, zice a doua zi nu mă puteți condamna că sunt candidat la prezidențiale. Despre ce vorbim? Eu le tot spun pesediștilor, că m-am tot văzut cu pesediști: băi, voi vă dați seama că ați ajuns în situația în care luni de la sediul din Kiseleff vin polițiștii să-l ia pe președintele partidului? Acuma nu mai e o chestie ipotetică: e luni, nu e peste un an, peste 7. Cum poți să faci așa ceva? Normal e să te retragi simplu membru, să spui: dragi colegi, dacă sunt condamnat mă duc frumos la închisoare, nu fug în Madagascar, nicăieri, dacă sunt achitat, foarte bine, sunt o victimă”, a mai declarat fostul premier.

„Șansele lui duminică seara să devină președinte sunt zero, dar nu-l interesează asta, că PSD ia bătaie. El zice că-i sperie pe judecători și-l mai amână. Și PSD ce câștigă din chestia asta?”, a spus Ponta.