Meciurile de marți seară au bifat victorii neașteptate. Mai exact, în derby-ul serii, Barcelona a fost surclasată de Bayern Munchen, catalanii fiind învinşi, pe teren propriu, la scor de neprezentare. În ceea ce privește cele trei goluri ale oaspeţilor, acestea au fost marcate de Muller(33) şi Lewandowski (56 şi 85 – foto), dar diferenţa de pe tabelă ar fi putut fi mai mare.

Pe de altă parte, în celălalt meci al grupei E, Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a terminat la egalitate, 0-0, întâlnirea de pe teren propriu cu Benfica. Formaţia din capitala Ucrainei a avut un gol anulat de VAR în minutele deprelungire.

De menționat este faptul că Manchester United a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo (13) la Berna, dar a părăsit terenul învinsă, Young Boys reuşind să întoarcă rezultatul prin golurile lui Ngamaleu (66) şi Siebatcheu (90+5). Englezii s-au confruntat și ei cu probleme mari. Aceștia au fost nevoiți să joace cu un om mai puţin din minutul 35, după eliminarea lui Wan-Bissaka.

Au terminat la egalitate

Celălalt meci al grupei a avut și el un rezultat neașteptat. Mai exact, Villareal şi Atalanta au terminat la egalitate, 2-2. Au marcat Trigueros (39) şi Danjuma 73 pentru spanioli, respectiv Freuler (6) şi Gosens (83) Grupa G FC Sevilla a remizat cu Salzburg, scor 1-1, într-un meci cu patru penaltiuri acordate, toate în prima repriză.

Cele două goluri au fost marcate din penalti Rakitic (42), respectiv Sucic (21), dar Salzburg a mai beneficiat de alte două lovituri de la 11 metri, în minutele 13 şi 36, însă acestea au fost ratate de Adeyemi şi de Sucic. Totodată, Wolfsburg a obţinut o remiză albă pe terenul celor de la Lille, în condiţiile în care a avut un jucător mai puţin pe teren după eliminarea lui Brooks (63).

În ceea ce o privește pe deţinătoarea trofeului, Chelsea, echipa a învins greu pe Zenit 1-0, cele trei puncte fiind asigurate de noua achiziţie a londonezilor, Lukaku (69), în timp ce Juventus a învins fără emoţii la Malmo, scor 3-0, Alex Sandro (23), Dybala (45) şi Morata (45+1) stabilind rezultatul final încă din prima repriză.