Lovitură pentru naţionala de fotbal a României, înaintea meciului cu Macedonia de Nord!

Ianis Hagi nu va mai juca cu Macedonia de Nord! S-a infectat cu COVID-19

Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19! Aflat în cantonamentul naţionalei de la Skopje, internaţionalul român a acuzat uşoare dureri de cap, astfel că a efectuat un test rapid pentru depistarea virusului.

“Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Ce se întâmplă cu colegii săi?

Imediat, colegii cu care Ianis Hagi a stat la masă s-au testat şi ei. Din fericire, rezultatul testelor rapide a fost negativ, însă ei nu vor putea participa la antrenamentul oficial de marţi seara.

“Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, mai transmite Federaţia Română de Fotbal.

Mirel Rădoi nu va putea conta în meciul de miercuri seara, în afară de Hagi, nici pe Dorin Rotariu, găsit şi el cu COVID-19, şi nici pe Marian Aioani, Florin Tănase, Denis Alibec și Denis Drăguș, toți accidentați.