Liderul Pro România spune în postare că pensiile au fost de fapt tăiate, exact invers decât ce s-a promis în 2016. Ponta propune în același timp un program pentru protejarea pensiilor militarilor printr-un sistem de impozitare diferenţiată, dar pentru toate categoriile de venituri şi toate categoriile profesionale.

„Pensiile militare NU sunt pensii speciale / niste politicieni smecheri si jurnalistii platiti de acestia continua sa minta si sa creeze confuzie

Anunt important pentru toti militarii din Romania – slugile si demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis sa va taie pensiile – exact invers decat au promis in 2016 – exact cum a facut Basescu in 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat si pe care fac atata taraboi se refera la PENSIILE MILITARE alaturi de cele ale magistratilor ( fiind insa scutite pensiile parlamentarilor) !

ProRomania am promis ca va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza si existente in toate tarile NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / asa vom face si acum in fata ticalosiei catorva lideri PSD absolut trecatori!

ProRomania sustine renuntarea la cota unica si trecerea la un sistem de impozitare diferentiata / dar pentru toate categoriile de venituri si toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstitutional , demagogic si nefunctional!

Militari romani – azi tradatorii vostri se numesc Dancila, Teodorovici si Fifor ! Sa nu uitati acest lucru!”