Creșterea economică și bunăstarea sunt de domeniul trecutului în România. Urmează vremuri grele, iar austeritatea bate la ușă. Senaatorul PNL, Florin Cîțu, detonează nucleara. Economia României este într-un colaps total, iar PSD și ALDE sunt direct răspunzătoare de situația critică în care s-a ajuns. Mai mult, Cîțu spune că rectificarea bugetară va fi una negative și că tăierea cheltuielilor nu va fi de ajuns pentru redresarea economiei.

Senatorul PNL spune că cei din GUvern urmează să pună noi taxe. “GAME OVER- PSD introduce in regim de urgenta AUSTERITATEA- taieri de cheltuieli si taxe noi!

Romania ramane cu cel mai mare deficit bugetar din UE. Asta in timp ce restul tarilor au scazut deficitul bugetar de la un an la altul.

Rabdarea CE a ajuns la limita. Urmeaza masuri impotriva Romaniei, in special legate de fonduri UE.

Investitorii penalizeaza DEZAsTRUL bugetar cu dobanzi din ce in ce mai mari.

Este GAME OVER pentru PSD+ALDE = FALIMENTUL programului de guvernare. Wage led growth ajunge la lada de gunoi a istoriei. Un experiment care a falimentat Romania. #wageledgrowthmyass

Indiferent de masurile pe care le ia acum PSD, unele copiate de la opozitie, dezastrul este INEVITABIL.

Vor raspunde toti pentru distrugerea economiei si mai ales pentru masluirea datelor oficiale. Atat politicienii cat si functionarii care i-au ajutat. #NuLuamPrizonieri

Urmeaza rectificare bugetara NEGATIVA. Nu sunt bani nici pentru pensii si nici pentru primari. Nu sunt bani nici macar pentru cheltieli curente.

Taierea cheltuielilor nu ajunge. Dupa cum vedeti apar impozite noi.

Puneti-va centurile de siguranta, urmeaza aterizarea fortata a economiei.

#RomaniiTrebuieSaStie”, este anunțul dinamită făcut de liberal pe o rețea de socializare.