Fanii Loredanei Groza au intrat în panică!

Imagine de coşmar pentru fanii Loredanei: vedeta a fost luată de ambulanţă!

După ce întrega presa a scris astăzi că Elena Merişoreanu şi Viorica de la Clejani sunt internate în spital, din cauza COVID-19, acum iată că şi Loredana are probleme de sănătate.

Deocamdată, nu se ştie despre ce fel de probleme este vorba. Vedeta a postat chiar ea, duminică, o imagine în care se vede cum stă întinsă într-o ambulanţă, alături de mesajul “Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea”.

Postările de pe Facebook şi Instagram ale juratei de la X Factor au adunat imediat zeci de reacţii şi comentarii din partea fanilor îngrijoraţi.

Până la acest moment, Loredana nu a clarificat ce fel de probleme de sănătate au forţat-o să apeleze la serviciul de ambulanţă.

Loredana a petrecut cu foc la nunta Simonei Halep

Cu doar câteva zile în urmă, Loredana se număra printre celebrităţile care au participat la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Cântăreaţa a povestit totul despre acea “noapte magică”.

“A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu.

Cel puţin în momentul în care am apărut pe scenă şi până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blus, sau dacă era foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece.

Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară”, a declarat Loredana despre petrecerea de după cununia civilă dintre Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere ce a avut loc într-un club din Mamaia.

Sursa foto; Facebook