De câteva luni, Loredana Groza apare în ipostaze super îndrăznețe, care fac deliciul fanilor. De curând, aceasta și-a surpins fanii cu o fotografie foarte sexy. Artista s-a lăsat fotografiată în cada plină cu spumă.

Alături de imaginea postată, artista a scris și un mesaj: “De fiecare dată când ajung acasă, relaxarea mea preferată este o baie fierbinte. M-am îndrăgostit la prima vedere de o cadă superbă. N-am rezistat să nu o iau acasă și de atunci băile mele sunt adevărate momente de relaxare. Tu cum te relaxezi după o zi intensă?”, a scris Loredana Groza pe Instagram.

Imaginea a strâns mii de like-uri și de comentarii

Fanii nu au ezitat să o complimenteze pe artista și s-au întrecut în fel și fel de comentarii.

“Ești foarte sexy”, “În toată splendoarea corpului tău. Ești o ființă care place foarte mult și care are o priză enormă la noi, publicul care te adoră!” sau “Ești irezistibilă!” au fost doar câteva dintre comentariile la adresa artistei.

Loredana Groza: “Nu am nicio operație estetică”

Loredana Groza are o siluetă de invidiat, iar ultima fotografie a reprezentat dovada. Cântăreața a mărturisit că a fost la medic, dar nu pentru vreo operație estetică. I-au fost recomandate mai multe tratamente non-invazive, care o ajută să rămână sexy.

“Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)