Loredana Groza a postat o fotografie pe internet care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Vedeta s-a fotografiat în așternuturi în cea mai incendiară ipostază. Artista este una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România. Ea continuă să șocheze de ani buni opinia publică. Transformările sale și pe plan profesional dar și din punct de vedere fizic. Ea se fotografiază în ipostaze cât mai fierbinți, de la sală, de la plajă sau chiar de la diferite concerte.

Ultima poză a provocat, însă, o uimire totală printre fani. Îmbracată într-un body, care îi pune cu adevărat formele în evidență și o pereche de ciorapi extrem de sexy s-a fotografiat în pat, într-o ipostază incendiară.

Cei care îi urmăresc contul de socializare au observat imediat poza incendiară. Unii dintre ei au susținut că o apreciază că este așa dezinvoltă, alții nu sunt prea bucuroși de aparațiile sale.

„Mai bine dezbrăca-te de tot și știi o treaba! Urat!! Majoritatea fanilor te dezpretuieste pt felul în care te expui!👎👎👎/ Femeie batrna ai nebunit cu poze sexy!”, au scris internauții la ultima postare a Loredanei.

Loredana Groza, transformare spectaculoasă

Deși are peste 51 de ani, Loredana Groza se menține în formă. La un moment dat, aceasta declara în cadrul uni interviu că nu are nicio operație estetică. Mai exact, vedeta susține că nu a apelat nici la silicoane și nici la liftinguri și că nu ar avea timp pentru așa ceva. Totuși, ea a mai menționat că nu este împotriva operațiilor estetice și că admiră femeile care încearcă să arăta bine indiferent de vârstă și care totodată au curajul de a se transforma.

Loredana a susținut că transformarea ei fizică nu este cauza intervențiilor la medicul estetician.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.”, a declarat solista.