Cătălin Măruță a surprins pe toată lumea! Ipostaza inedită în care a fost surprins

Vedeta de la Pro TV a postat pe rețelele de socializare o poză în care este surprins purtând un costum. Cătălin Măruță a ales să poarte o combinație pe care nu mulți ar fi îndrăznit să o poarte. Prezentatorul a decis să poarte un sacou în dungi și o cravată cu un model floral.

Alături de imaginile postate în mediul online, vedeta Pro a notat și un mesaj. Acesta a spus că este mândru să fie martor la un eveniment special, precum nunta.

„Ce zi frumoasă ca doi oameni minunați să își unească destinele alături de familie și de prieteni! Iar eu sunt mândru să fiu martor la acest eveniment special! Cu zâmbet și voie bun, vă urez și vouă un weekend de neuitat”, a scris Cătălin Măruță, în descrierea fotografiilor.

Fanii au reacționat imediat

La puțin timp după ce Cătălin Mărută a postat pozele pe rețelele de socializare, fanii au început să lase numeroase comentarii cu privire fie la cum arată prezentatorul TV, fie cu privire la evenimentul la care va participa.

Internauții i-au spus lui Cătălin Măruță că arată ”scos din cutie”, în timp ce alții i-au spus că este un exemplu pentru generația din care face parte și nu numai. Mai mult decât atât, acesta a primit numeroare comentarii în care i se ura distracție plăcută.

„Dap! Aratati ca scos din cutie, Domnu’ Maruta!”, „Arăți, mai slab,mai bine decat la tv”, „Distracție plăcută”, „Distractie minunata! Esti foarte elegant”, „Esti un exemplu pentru generația ta și nu numai. Te iubim și respectam om minunat” – sunt câteva dintre mesajele trimise de internauți.

Sursă foto: YouTube, Cătălin Măruță