Cei de la PRO TV au dat marea lovitură sâmbătă seara, în prime-time. Nimeni nu se aştepta ca cei de la PRO TV să câştige, din nou, bătălia audienţelor la nivel naţional. Şi totuşi s-a întâmplat. Concurenţa, Antena 1 şi Kanal D nu au reuşit să le ia faţa celor de la PRO TV.

PRO TV a dat marea lovitură

PRO TV nu a avut rival în bătălia audienţelor de la nivel naţional sâmbătă seara. Cel mai mare post TV din România şi-a bătut concurenţa, conform cifrelor consultate de către Kanal D. La PRO TV a început de la ora 20.00 filmul PRO, în timp ce pe Antena 1 a fost un film clasic, Nea Mărin miliardar. La Kanal D telespectatorii au putut urmări, în reluare, show-ul Se strigă darul.

Pe primul slot al orei PRO TV a fost la egalitate cu cei de la Kanal D, dar apoi a reuşit să ia faţa concurenţei. Cu cifre de 3,8 şi 3,7, filmul PRO i-a bătut fără probleme pe cei de la Antena 1 şi Kanal D pe toată durata orei 20.00. Ora 21.00 a început şi mai bine pentru cei de la PRO TV. Audienţele au sărit de ratingul 4, astfel că filmul PRO nu a avut rival pe primele două sloturi ale orei.

Bătălia pe audienţe între PRO TV şi Kanal D

De altfel, PRO TV a pierdut un singur sfert de audienţă pe ora 21.00, în faţa celor de la Kanal D. În rest, concurenţa nu a avut şanse. La fel s-a întâmplat şi de la ora 22.00. Trendul audienţelor a fost favorabil tot celor de la PRO TV care şi-au adjudecat trei din cele patru sloturi ale orei. Unul a aparţinut Kanal D. Pe Antena 1 a început un alt film artistic, dar tot fără succes. Antena 1 a obţinut abia locul 3 la audienţe, la nivel naţional.