Cătălin Măruță, surpriză pentru fani! În ce ipostază a fost surprins omul de televiziune

Cătălin Măruță a fost fotografiat îngropat în nisip, cu o carte lângă el și un zâmbet pe față. Totodată, omul de televiziune a scris și un mic „ghid de relaxare pe plajă”.

„Ghid de relaxare la plajă: 1. lași copiii să te îngroape in nisip 2. citești o carte interesantă. 3. bei o cafea … la nisip.. ☕️… 4. …. 5…. Completati si voi”, a scris Cătălin Măruță în postarea respectivă.

Amintim că Andra și Cătălin Măruță au postat anterior alte poze din vacanță după ce au plecat în Franța, împreună cu copiii.

Andra și Cătălin Măruță au postat poze din vacanță

Chiar dacă cei doi și-au dus copiii la Disneyland Paris, nu au uitat de fani și au împărtășit bucuria vacanței cu fanii, pe rețelele de socializare. Astfel, Andra și Cătălin Măruță au plecat să se relaxeze și au ales un o destinație specială, mai ales pentru copiii lor, Eva și David.

Cei patru au plecat la Disneyland Paris și n-au ezitat să împărtășească imagini din această experiență, cu fanii de pe Instagram. După ce s-au întâlnit cu Mickey și Minnie Mouse, Andra, Cătălin, Eva și David au zis să încerce ceva mai palpitant și au ales roller coaster-ul.

Pe 23 iulie, chiar înainte de a pleca la Disneyland, Eva Măruță a împlinit 6 ani, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță, i-au organizat o petrecere de poveste. Înconjurată de prieteni, fetița s-a bucurat toată ziua de jocuri, potrivit protv.ro

Trebuie amintit că Disneyland Paris este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș nou aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Sursă foto: YouTube, Cătălin Măruță