Cătălin Măruţă suferă pierderi şi înfrângeri pe bandă rulantă. Nici joi după-amiază nu a fost o excepţie. Antena 1 şi Kanal D au luat faţa celor de PRO TV la capitolul audienţe, la nivel naţional. Emisiunea la Măruţă nu a reuşit să ţină ritmul cu adversarii

Cătălin Măruţă nu a avut nicio şansă

De la ora 15.00 a început pe PRO TV emisiunea La Măruţă, iar de la aceeaşi oră, la Kanal D a început Teo Show, cu Teo Trandafir. La Antena 1 a fost a doua oră din Poveşti de familie. Antena 1 şi Kanal D au fost braţ la braţ pe primul slot de audienţă al orei, iar Măruţă s-a clasat abia al treilea, conform cifrelor de audienţă consultate de către capital.ro.

Al doilea slot de audienţă i-a aparţinut lui Teo Show, dar cifrele au fost extrem de echilibrate. În intervalul 15.30-15.45, emisiunea La Măruţă a luat faţa adversarilor, dar pentru puţin timp. Ultimul slot de audienţă al orei a aparţinut Antenei 1 care a luat faţa lui Teo Show, dar şi lui Cătălin Măruţă.

Observatorul Antenei 1, peste Măruţă şi Teo Show

De la ora 16.00, pe Antena 1 a început Observatorul amiezii, în timp ce PRO TV şi Kanal D au continuat cu a doua oră din Teo Show şi La Măruţă. De la ora 16.00, Kanal D şi PRO TV nu au mai avut nicio şansă în faţa Antenei 1, la nivel naţional.

Observatorul amiezii de la Antena 1 a fost lider de audienţă pe toată ora. Au fost cifre de peste 3, chiar şi peste 4 pe ultimul slot al orei. Kanal D a terminat pe locul secund, iar PRO TV cu La Măruţă, abia pe locul al treilea.