Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost câștigat la Galaţi. În ultimii 10 ani agenția din acest oraș a dat nici mai mult nici mai puțin de cinci poturi uriaşe.

Locul norocos din Galați se află în piața Energiei. Premiul cel mare la Loto 6/49 s-a jucat chiar aici. Chiar casiera agenției care lucrează în acest loc de 20 de ani spune că aici s-au vândut foarte multe bilete câștigătoare. În acest loc, în piața Energiei, a fost jucat un bilet în septembrie 2009, în valoare de aproape 11 milioane de euro. Norocosul a fost un pompier ISU Galați.

„E de ajuns să joci o variantă simplă de 6 numere ca să câştigi”, a spus Veta Radu, casier la agenția LOTO din Galați, conform Digi24.

„Biletul norocos a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinații complete de numere, după cum urmează: 9 numere în zona A, câte 8 numere în zona B, respectiv C (în total 140 variante) și 3 variante la Noroc. Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoría a III-a și 20 câștiguri de categoría a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei”, este comunicatul Loteriei Române.