Liviu Dragnea și-a pierdut libertatea pe data de 27 mai. La o zi după ce a pierdut alegerile europarlamentare cu PSD, fostul lider al social democraților a fost încarcerat. Acesta a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman și a primit 3,6 ani de pușcărie cu executare.

Primele cuvinte ale lui Dragnea

Liviu Dragnea a tansmis un mesaj tuturor românilor de 1 Decembrie. A fost un mesaj pe o rețea de socializare pentru toți românii. Acum, Dragnea a vorbit și în tribunal, acolo unde speră să scape de condamnare. Imediat după ce s-a terminat procesul lui Liviu Dragnea la ÎCCJ, acesta a oferit și prima declarația a fostului președinte al social-democraților. ”Nu pot vorbi, îmi pare rău”, a spus fostul lider PSD, conform Antena 3.

Acestea sunt singurele cuvinte smulse din gura lui Liviu Dragnea, de când a ajuns în spatele gratiilor. Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea a fost adus, marţi dimineaţa, de la Penitenciarul Rahova la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde se discută o cerere pe care a depus-o de anulare a condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.