Maricel Popa, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Iaşi, a avut o întâlnire cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. Recent, senatorul PSD de Iaşi a fost surprins la discuţii cu fostul său şef. Se pare că discuţiile au fost legate de viitorul politic al celor doi.

Maricel Popa a confirmat întâlnirea avută cu Liviu Dragnea, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii, relatează BZI.ro

Liviu Dragnea a iniţiat Alianţa pentru Patrie (APP), unde încearcă să atragă mai oameni politici. Potrivit celor de la BZI, Maricel Popa a reuşit să pună pe butuci organizaţia judeţeană a PSD Iaşi, după ce şi-a pus pe funcţii cheie toţi apropiaţii, fiind tot mai contestat de social democraţii ieşeni.

„Nu este de mirare faptul că Maricel Popa este un personaj duplicitar, care mereu şi-a căutat o portiţă de scăpare”, arată jurnaliștii BZI.

În discuții sunt prinși și alți lideri PSD din Moldova printre care și Ionel Arsene de la Neamț. Aceștia ar urma să facă parte din noua structură gândită de Liviu Dragnea pentru APP. La discuții a fost prezent și Cristian Stanciu, cel care îi face toate jocurile lui Maricel Popa în organizația din Iași.

Liviu Dragnea, atac direct la adresa lui Klaus Iohannis

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a postat vineri, 10 decembrie pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care își promovează noul partid, Alianța Pentru Patrie (APP). În mesajul pe care l-a transmis a făcut referire și la președintele Klaus Iohannis. Dragnea susține că șeful statului este „întâiul ipocrit al țării”.

„Astăzi a grăit întâiul ipocrit al țării, care ne vorbește despre cât de greu îi e lui să conducă o țară în care drepturile și libertățile fundamentale ale românilor sunt călcate în picioare.

Păi căutați pixul ăla bun, domnule Klaus Werner Iohannis, din care ați anunțat cazuri și restricții reduse când ați avut congres la PNL cu 5000 de oameni. Poate reușiți ceva cu drepturile și libertățile românilor.”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Prin postare, Liviu Dragnea își promovează noul său partid politic, Alianța Pentru Patrie (APP), alături de sloganul „România are nevoie de patrioți la cârmă, nu de slugi ipocrite.” Mesajul partidului său este, de asemenea, îndreptat către președintele Klaus Iohannis.