„PSD Iaşi nu va fi niciodată remorca altui partid politic. PSD nu va face niciodată jocurile unor grupuri de interese. Singurul nostru interes este şi va fi interesul general al ieşenilor. PSD nu va accepta înţelegeri subterane cu PNL, un partid care i-a dezamăgit pe români şi nu a făcut nimic pentru ieşeni.

Împreună cu amorful USR, PNL se pregăteşte să înhaţe România. Suntem decişi să facem o Opoziţie reală, o Opoziţie sănătoasă în interesul oamenilor, nu una de faţadă, ipocrită şi dublată de înţelegeri şoptite prin culise”, a transmis preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, conform unui comunicat.

Ce transmite PSD Iași

Potrivit comunicatului transmis de către PSD Iași, vor fi propuse reforme în administrație.

„Nu vom mai vota în Consiliul Local niciun PUZ până la aprobarea Planului Urbanistic General, tergiversat la nesfârşit de colorat-politicul primar Mihai Chirica. Vom amenda bugetele municipal şi judeţean astfel încât să aibă prioritate investiţiile cu adevărat relevante pentru ieşeni. PSD se va ridica la nivelul înaltelor aşteptări pe care un oraş precum Iaşul le presupune: vom propune reforme în administraţie, proiecte viabile şi o agendă publică asumată politic, cu termene atent urmărite”, este scris în comunicat.

De asemenea, președintele PSD Iaşi îndeamnă activul de partid să se mobilizeze.

„Chemăm membrii PSD la mobilizare! Le cerem să aibă încredere şi să înţeleagă că cea mai mare greşeală este non-combatul! A nu te manifesta electoral înseamnă a permite naşterea şi proliferarea unui mutant, un partid-stat ce va deschide calea celor mai mari abuzuri. A nu-ţi exercita votul înseamnă a te expune unui tip de politică şi de politician care calcă pe cadavre. PSD, structură politică orientată prioritar pe protecţia cetăţeanului, nu va permite acest lucru. Pentru asta, însă, avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră, stimaţi ieşeni. PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii. Avem marea şansă de a arăta românilor cine le este cu adevărat aliat, cine le vrea cu adevărat binele. Deviza noastră, crezul nostru politic şi social va deveni, cu ajutorul dumneavoastră, principiul unei Românii sănătoase economic şi moral: Responsabilitatea înaintea oricărui interes personal”, a conchis Marius Ostaficiuc.