Umilinţă greu de îndurat pentru Klaus Iohannis! Noul atac a venit din partea lui Liviu Dragnea, care îl critică dur pe şeful statului pentru un mesaj recent al acestuia.

Dragnea despre Iohannis: Ne vorbește despre cât de greu îi e lui să conducă o țară

„Astăzi a grăit întâiul ipocrit al țării, care ne vorbește despre cât de greu îi e lui să conducă o țară în care drepturile și libertățile fundamentale ale românilor sunt călcate în picioare.

Păi căutați pixul ăla bun, domnule Klaus Werner Iohannis, din care ați anunțat cazuri și restricții reduse când ați avut congres la PNL cu 5000 de oameni. Poate reușiți ceva cu drepturile și libertățile românilor…”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Prin postare, Liviu Dragnea își promovează noul său partid politic, Alianța Pentru Patrie (APP), alături de sloganul „România are nevoie de patrioți la cârmă, nu de slugi ipocrite.” Mesajul partidului său este, de asemenea, îndreptat către președintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, din nou în vizorul DNA

Liviu Dragnea are parte de vești proaste, după ce șeful Direcției Naționale Anticorupție, Crin-Nicu Bologa, a anunțat că dosarul Tel Drum este aproape de finalizare.

Acesta a anunțat, la Radio România Actualități, că toate probleme necesare au fost administrate.

„Mă gândeam că o să primesc, mai ales de ziua anticorupției o astfel de întrebare și am luat legătura cu procurorul de caz care mi-a comunicat că au fost administrate toate probele necesare considerate de procuror pentru aflarea adevărului și este într-un stadiu înaintat de finalizare, de soluționare”, a declarat Crin-Nicu Bologa.

Direcția Națională Anticorupție a început urmărirea penală a fostului lider PSD în noiembrie 2017, acuzându-l pe acesta dar și pe șefii de la Tel Drum de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. De asemenea, DNAspunea că dosarul s-a construit în urma unei sesizări a OLAF.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea a format un grup infracțional organizat în anul 2001, format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri, subliniind că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat onduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

În perioada stării de urgență, urmărirea penală în dosarul Tel Drum a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus

Crin-Nicu Bologa declara în luna mai a acestui an, într-un interviu pentru g4media.ro, că speră că procurorul de caz să dea o soluție în dosarul Teldrum ”cât de curând”.

Tot atunci, acesta a declarat că doarul a întârziat și din cauză că inculpații au solicitat audierea tuturor înregistrărilor din dosar, fiind vorba de sute de ore de interceptări, dar că acum procurorul de caz analizează probele și urmează să pronunțe ”cât de curând” o soluție.