Liviu Dragnea zice că i-a fost bine ieri la Iași. Și de bine ce i-a fost, astăzi mai înșiră câteva minciuni veninoase pe contul dumisale de facebook. Mă voi referi la câteva dintre ele, cele mai nesimțite:

“Ei au închis spitale, noi le-am redeschis, am făcut investiții și facem în continuare.” – Liviu Dragnea

Nu, baroane, n-au închis oamenii oamenii ăia care ți-au strigat ție de bine ieri niciun spital! Oamenii ăia sunt cei care îți plătesc ție salariul, baroane! Cei cărora tu și ai tăi le furi liniștea și mulți ani de viață furând din sistemul de sănătate de atâția ani!

Baroane Dragnea, dacă te refereai cumva la noi, ăștia de la USR-PLUS: nu, n-am închis noi spitale. Nici măcar unul! Cei care au închis spitale sunt de altfel vechii tăi prieteni, cei cu care ai mers la furat vreo 20 de ani!

“Numai în acest an avem 16 miliarde de lei în plus pentru sănătate față de ce a avut Cioloș.” – Liviu Dragnea

Baroane Liviu, banii ăștia sunt taxele românilor, nu bani făcuți sau măcar aduși de voi! Voi nu sunteți în stare să îi cheltuiți cu cap – asta e tot ce trebuie să faceți! Nu sunteți în stare să puneți măcar o cărămidă la spitalele regionale!

„Vom da o lege care sa pedepseasca orice firma straina nemernica si chiar si romaneasca care nu livreaza aceeasi calitate ca in vest.” – Liviu Dragnea

Baroane, ia să începi matale cu guvernul! Cu educația – să livreze școlile, liceele și universitățile calitate ca în vest, apoi poți continua cu spitalele și cu administrația! Să funcționeze toate ca în vest, da? Dacă nu, pune matale mâna de patriot și rade-le mustața șefilor! Pentru că sunt mincinoși și nemernici și își bat joc de propriul popor!

Vine sfârșitul, baroane! Te scufunzi! Și nicio minciună nu te mai ține prea mult la suprafață!