Liviu Dragnea a avut o reacţie dură după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis de joi.

„Președintele Iohannis a escaladat toate conflictele și a dus societatea într-o situație fără precedent. Președintele a îndemnat populația la revoltă și nu a recunoscut votul popurului de la alegerile din 2016.PNȚCD apără democrația înainte de toate. Vom susține lista PSD. În 1991 mineri au dărâmat guvernul Petre Roman și demisia lui Ion Iliescu. PNȚCD a salvat atunci România. Ca și atunci acum încercăm să salvăm România. Vom susține PSD la alegerile europarlamentare. Românii să voteze această listă în numele democrației”, a spus șeful partidului PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

„Partidul Ecologist Român va susține lista PSD. Ne va reprezenta interesele în fața Europei. PSD va susține câteva proiecte ale PER. Eliberarea autorizației de mediu ăn 48 de ore este o promisiune a PSD pentru noi. Ne mai interesează Dracula Parc. Noi vom susține această listă. Vom trage în această campanie cu ce avem în teritoriu. Doresc succes listei și câți mai mulți dintre ei să ajungă acolo”, a spus liderul PER.

Lui Iohannis ar trebui să îi fie frică de referendum, spune Dragnea

„PSD-ul este onorat de această susținere. Sper ca toți românii care susțin cele două partide să aibă încredere în lista noastră. Ei merg în Parlamentul European să susțină țara lor. Președintele a arătat încă o dată că el crede că instituțiile din România sunt în subordinea lui, ceea ce este foarte grav. Legile justiției sunt pentru mine pentru a scăpa Dragnea de pușcărie, acest lucru l-a declarat Iohannis despre mine. Magistrații au respins acest tip de abordare. Referendumul este un truc politic al lui Iohannis. Nu am încredere ca va fi un proces corect. Se alintă, dar nu îl bagă nimeni în seamă. Niciunui PSD-ist nu îi este frică de referendum. Lui trebuie să îi fie frică”, a declarat Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI Detaliul inedit despre RCS&RDS| DIGI Ce urmează să se întâmple din 2020. Ce privilegiu are Zoltan Teszari