Nominalizare bizară pentru Lionel Messi! Starul argentinian este nominalizat pentru un premiu neobișnuit.

A câștigat aproape tot pe terenul de fotbal, dar acesta este un titlu care îl lipsește din palmares. S-a întâmplat după ce a câștigat cel de-al 8-lea Balon de Aur din carieră.

Lionel Messi a reușit, de asemenea, să câștige titlul mondial cu Argentina. A câștigat, totodată, cel de-al 8-lea trofeu de acest gen în cariera sa, stabilind astfel un record absolut.

Cu toate acestea, este notabil faptul că fotbalistul figurează și pe lista de nominalizări pentru un premiu pe care puțini îl doresc să câștige.

Lionel Messi, nominalizat pentru „Furia Anului”

Mai exact, fotbalistul argentinian se află printre candidații la premiile ESLAND, un eveniment organizat de renumitul youtuber spaniol TheGrefg. Potrivit talkSPORT, Messi a fost inclus în categoria „Furia anului”.

Nominalizarea argentinianului este surprinzătoare, având în vedere că la sfârșitul anului trecut, fotbalistul argentinian a obținut al 8-lea său Balon de Aur. Cu toate acestea, Messi a fost adus în atenția nominalizării datorită conflictului cu un cunoscut creator de conținut de pe platformele YouTube și Twitch.

Messi i-a reproșat lui Ibai Llanos, care are 14 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, că a făcut publice anumite mesaje între cei doi.

Ibai Llanos: „Leo, pari foarte obosit! Felicitări. Bucură-te de acest moment”

Leo Messi: „Mulțumesc, mulțumesc. Dar sunt supărat pe tine pentru ce ai făcut zilele trecute”

Ibai Llanos: „Ce?”

Lionel Messi: „Ți-am dat mesaje și le-ai citit în public”

Ibai Llanos: „Dar am șters, Am blurat restul”

Lionel Messi: „Nu o să-ți mai răspund deloc. Nu îți mai răspund pentru că faci totul public. Cu tine nu există intimitate. Eu am fost de treabă, ți-am răspuns și tu ai arătat totul”

Ibai Llanos: „Dar nu am arătat totul”

Lionel Messi: „Ai arătat ce ți-am zis. Îți răspund urât data viitoare”.

Youtuberul a încercat să îndrepte discuția spre subiectul trofeului câştigat de Messi (Balonul de Aur), însă fotbalistul s-a enervat.

„Uite cum schimbi subiectul. Ești un fiu de c***ă”, a spus Messi.

Final de carieră pentru Messi?

Era lui Lionel Messi pare să fi atins sfârșitul. La vârsta de 36 de ani, Messi a câștigat trofeul Balonului de Aur datorită succesului înregistrat cu echipa națională a Argentinei în decembrie 2022, depășind astfel competiția mult mai tânără, inclusiv pe jucători precum Erling Haaland și Kylian Mbappe, în ceea ce a fost considerat în general ultima sa șansă de a revendica prestigiosul premiu oferit de France Football.

În ultimii 15 ani, lupta pentru titlul de cel mai bun jucător de pe planetă a fost dominată de alternanța dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cu doar Luka Modric și Karim Benzema reușind să întrerupă această dominație începând din 2008.

Cu Messi și Ronaldo îndreptându-se spre campionate mai mici în prezent, anul 2024 ar putea marca începutul unor schimbări semnificative.

Norvegianul Erling Haaland (23 de ani) s-a bucurat de statutul de favorit cert pentru primul său Balon de Aur în 2023, după ce a impresionat cu 52 de goluri în 53 de meciuri în toate competițiile în sezonul anterior. Performanțele sale notabile au coincis cu triumful echipei Manchester City în Liga Campionilor, Premier League și Cupa Angliei. Mai multe puteți afla aici.