De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl va avea o medie lunară de 3.500 lei, adică 2.180 de lei net. 
Din luna martie a acestui an, nici un angajat Lidl România nu va realiza un venit lunar mediu mai mic de 3.500 de lei brut (2.180 de lei net), sumă ce include salariul și tichete de masă, bonusuri anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri. La acesta se adaugă și alte sporuri în funcție de specificul activității. 

În plus, Lidl are o politică de salarizare în trepte, salariul crescând anual, în primii ani de activitate în companie. Dacă până în anul fiscal 2018, măririle salariale bazate pe vechime aveau loc garantat în primii 3 ani de la angajare, Lidl introduce o nouă grilă pentru toți lucrătorii din magazine și depozite. Astfel, începând cu 2019, creșterile salariale ale acestor categorii sunt garantate în primii 4 ani de la angajare.

Mai multe bonusuri pentru angajații din magazine și depozite

Lidl introduce pentru prima oară în 2019 și un bonus aniversar, care va fi acordat lucrătorilordin magazine și comisionarilor și stivuitoriștilor din depozite, cei care reprezintă coloana vertebrală a activității companiei.Acesta se adaugă bonusurilor anuale de Paște și de Crăciun,precum și tichetelor de masă, acordate tuturor angajaților companiei.

Beneficii speciale pentru zilele de sărbători legale

Lidl este singurul retailer care oferă tuturor angajaților din magazine 2 zile libere, atât de Crăciun, cât și de Paște. Totodată, angajații sunt remunerați pentru orele suplimentare, iar plata se face pentru fiecare minut lucrat peste program.În plus, începând cu acest an, Lidl introduce un spor pentru orele lucrate în zilele declarate sărbători legale și dublează sporul pentru orele lucrate în week-end. 

Dezvoltarea angajaților este o prioritate pentru Lidl, iar compania investește constant în acest domeniu. De aceea, majoritatea pozițiilor de conducere sunt ocupate prin promovări, din interiorul companiei. Astfel, orice vânzător are posibilitatea de a promova în poziția de manager de magazin și chiar de șef de vânzări.

Beneficii substanțiale, dincolo de venituri pentru toți angajații companiei

Veniturilor în bani și tichete valorice li se adaugă și o serie de beneficii, printre care asigurare privată de sănătate, asigurare de viață, numărul de zile de concediu care crește progresiv în primii ani de activitate și oportunități de dezvoltare profesională.