A spus-o în direct: Faci ce vrei din mine

Actorul Marius Manole a avut-o ca invitată în emisiunea ”Întrebarea mesei rotunde” pe artista Lidia Buble. În cadrul emisiunii, artista a declarat că este îndrăgostită de Marius Manole, cei doi glumind pe această temă.

”Măi Marius eu nu știu cât de îndrăgostit ești tu de mine, dar eu de tine nu că sunt îndrăgostită, faci ce vrei de mine (…) Hai, eu sunt o femeie singură, liberă, toată lumea știe – de opt luni (…) Vreau să fiu șoferul tău de lux”, a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii ”Întrebarea mesei rotunde” de la Pro TV Plus.

@intrebareameseirotunde##intrebareameseirotunde ##mariusmanole @lidiabubletok @protvplus.ro ##podcast ##funnyvideos ##funnymoments ##challenge ##lidiabuble♬ original sound – Intrebarea Mesei Rotunde

Lidia Buble își iubește nespus de mult mama

Recent, Lidia Buble a postat o fotografie cu mama ei, căreia i-a atașat un mesaj emoționant. Cuvintele frumoase evidențiază sentimenele din poza în care Lidia Buble o îmbrățișează și o sărută pe obraz pe mama ei. Poza a strâns peste 10 000 de reacții pozitive din partea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Femeia care a purtat-o în pântece timp de nouă luni de zile și care a crescut-o la piept poartă numele de Rafaela. Mama Lidiei Buble a crescut 11 copii! Părinții blondei au născut și ocrotit 11 personalități diferite, dar armonia nu a lipsit din familie. Rafaela nu a muncit niciodată, toată energia și timpul ei l-a dedicat creșterii celor 11 copii.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble pentru Click!

Astfel că Lidia Buble nu duce lipsă de iubire. Cântăreața de muzică pop își încarcă bateriile datorită faniilor, a colegilor de scenă, a prietenilor, a părinților și a celor zece frați și surori.

Lidia Buble are protecție, susținere și iubire din partea a cinci frați: Daniel, Corneliu, Simion, Beniamin și Iosif, plus cinci surori: Lorena, Diana, Elisei, Estera și Daniela.