Rezultatele au fost obţinute pe fondul evoluţiei pozitive a economiei şi interesului în creştere al românilor pentru asigurarea sănătăţii şi a viitorului financiar prin asigurări cu componentă de economisire şi pensii private.

NN a revenit astfel la nivelul rezultatelor înregistrate înainte de criza financiară şi a raportat prime brute subscrise de 661,7 milioane lei, în creştere cu 5,2% faţă de volumul raportat în 2015, pe segmentul asigurărilor şi active totale de peste 12 miliarde lei pe segmentul pensiilor private.

"2016 a fost un an foarte bun pentru business-ul nostru, în contextul creşterii economice record a României din perioada post-criză, susţinută de politici monetare şi fiscale stimulative. Astfel, redresarea mediului de afaceri per ansamblu, creşterea numărului de angajaţi din economie şi a valorii beneficiilor oferite acestora s-au reflectat atât în evoluţia vânzărilor asigurărilor de viaţă şi de sănătate, cât şi a pensiilor facultative", a declarat marţi directorul general al NN Asigurări de Viaţă, la o întâlnire cu presa. AGERPRES