Szallas.hu, deținut de către doi investitori privați și de grupul Sanoma Media Budapest Zrt, a intermediat în anul 2013 rezervări în valoare de peste 25 de milioane de euro. 

HotelGuru.ro include aproximativ 1.700 de unități de cazare românești din totalul celor peste 13.000 de unități de cazare din Europa de Est afișate pe site.

Descrierea fiecărei unități de cazare este tradusă în 7 limbi, fiind ofertată și clienților din alte țări ale Europei Centrale și de Est unde grupul Szallas.hu este prezent. 

În prezent, HotelGuru.ro este coordonat de o echipă de 4 persoane de la sediul din Ungaria care oferă asistență partenerilor români și clienților, în limba română. Compania își propune să își deschidă un birou local în România pe parcursul acestui an.

“Cu un total de 25 de milioane de euro în 2013, reprezentând rezervările prin intermediul site-ului, și cu o echipă de 70 de oameni, trecem la următoarea etapă și dorim să ne poziționăm puternic în România. Până acum, am înregistrat rezervări de 900.000 de euro la proprietățile românești, plus rezervări de 1 milion de euro făcute de români care călătoresc în alte țări (de exemplu în Ungaria)”, a declarat Tamas Varga, International Business Developer la Szallas.hu.