Căsătoria dintre Olguța Vasilescu și Claudiu Manda va fi oficializată de primarul din Craiova, Mihail Genoiu.

Nunta va avea loc în Sala Mare a Primăriei Craiova, iar petrecerea ulterioară va fi ţinută în localul Chicago Pub. Alături de cei doi se vor afla familia şi un grup restrâns de prieteni. 

Chicago Pub este deţinut de Sebastian Prioteasa, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Dolj. Preţurile nu sunt prea piperate, ba chiar se încadrează în medie. Astfel, un suc costă aproximativ 6 lei, un cocktail 15 lei iar un pahar de vin poate fi servit începând cu minim 12 lei. 

Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fixat şi data cununiei religioase, aceasta urmând să aibă loc în data de 30 martie 2019. 

Petrecerea ulterioară va avea loc la Rivierea Ballroom, un local care şi-a creat un renume pentru meniurile sofisticate pe care le crează.. Și acesta aparţine tot unor apropiaţi ai celor doi, mai precis naşilor Larisa şi Ovidiu Flori. 

Atât Olguţa Vasilescu cât şi Claudiu Manda se află la cea de-a doua căsătorie. Fostul ministrul al Muncii a divorţat de Ovidiu Wlassopol, în vreme ce Claudiu Manda a divorţat de Adina Turcu. De asemenea, fiecare are câte un băiat din prima căsătorie.

Te-ar putea interesa și: