Fostul ministru al Muncii nu pierde ocazia de a sugera faptul că PNL calomniază poporul român și nu are respect față de românii care muncesc din greu, spre deosebire de PSD care consideră că România merită să fie mai respectată în Europa.

Lia Olguța Vasilescu a distribuit un mesaj postat de PSD în care anunță începerea unui război împotriva dublului standard.

”PSD începe războiul împotriva dublului standard!

Contrar convingerilor unor politicieni, care sunt clar deconectați de la poporul român care muncește din greu și nu au respect față de aceștia, știm că românii merită hrană de calitate, medicamente și mai mult respect în Europa.

Ne luptăm neîncetat împotriva standardului dublu, prin sprijinirea incredibililor fermieri și a proprietarilor de afaceri locale, precum și prin promovarea României în Parlamentul European.
În timp ce PNL alege să calomnieze România, noi ne mândrim cu poporul român și vom continua să vă reprezentăm cu onoare!

Pentru că România merită mai mult respect în Europa – și nu vom înceta niciodată să luptăm pentru ea!”, a postat Olguța pe Facebook.