Li s-au luat parcările, dar primesc amendă dacă parchează pe trotuar: Nu înțeleg de ce nu se respectă legea (FOTO)

Șoferii din zona Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca se plâng de ultimele decizii luate de către Primărie. Inițial pe Bulevardul Nicolae Titulescu, șoferii puteau parca la bordură. Recent, aceștia au fost nevoiți să se urce cu mașina pe trotuar, deoarece parcările au dispărut.

Mai mult decât atât, poliția locală a început să dea amenzi șoferilor care își lasă mașinile pe partea dedicată pietonilor.

Șoferii sunt nemulțumiți

Potrivit știridecluj.ro, șoferii nu înțeleg de ce primesc amendă, atâta timp cât legea spune că dacă lasă spațiu un metru și nu mai sunt alte reglementări, pot parca pe trotuar.

”Pe Bulevardul Nicolae Titulescu se dau amenzi pentru parcarea pe trotuar în contextul în care legea spune ca dacă lași loc liber de 1 metru și nu sunt alte reglementări poți parca”, a spus un șofer.

Conducătorul auto a mai spus că a făcut cerere pentru parcare și că de atunci au trecut trei ani. El a mai spus că nu înțelege de ce nu se respectă legea.

Ce amendă primesc șoferii

Potrivit unei amenzi primite de către un șofer din zona Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, amenda pentru oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe trotuar este între 200 și 400 de lei.