Senatorul PSD Mihai Fifor a lansat luni un atac foarte susținut și agresiv la adresa premierului Ludovic Orban și a guvernului liberal, despre care spune deja că și-a arătat limitele.

”În numai câteva săptămâni, guvernul Orban și-a demonstrat limitele. Nu numai ca nu a fost luată niciuna dintre măsurile necesare pentru economie, dar a demonstrat și indiferență față de economie, declaratiile iresponsabile ale lui lui Florin Cîțu și joaca de-a alba neagră a premierului cu salariul minim fiind dovezi clare ale faptului că doar trag de timp ca să treacă și această campanie, pentru ca ulterior să implementeze măsura pentru care au fost trimiși acolo: Austeritatea !”, a comentat Fifor pe Facebook.

Mai mult decât atât, deprecierea monedei naționale din ultima vreme s-a produs din cauza lipsei de responsabilitate a noilor miniștri PNL. acuză reprezentantul social-democraților.

”Cum vi se pare, domnule Orban, că arată cursul leu – euro după numirea unui ministru habarnist, respins în comisia din Parlament înainte de învestire ? Unde aveți de gând să duceți România cu acest aventurier iresponsabil ?”, a mai scris liderul PSD.

”În schimb, după tragedia de la Timișoara, nu s-a întâmplat nimic, domnule premier. Îi rugați dumneavoastra pe primarul din Timișoara și pe miniștrii Sănătății și de Interne să își deschidă telefoanele? Îi sună presa, iar oameni nevinovați se chinuie prin spitale …

Așa-i că e grea guvernarea, domnule Orban?”, a întrebat el retoric în încheierea mesajului postat pe internet.

Puteți vedea mai jos postarea: