Florin Cîțu are toate motivele de îngrijorare. PSD pune tunurile pe el. Zilele premierului par a fi numărate. Liderul PSD, Mihai Fifor a anunțat o nouă moțiune de cenzură. Președintele PSD Arad a spus că social-democrații vor depune o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu.

Pe pagina sa de socializare, deputatul Mihai Fifor a scris că depunerea acestei moțiuni de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu a fost decisă chiar luni, 30 august, în ședința Consiliului Politic Național, hotărârea fiind luată în unanimitate.

Fifor a spus că PSD va mobiliza toți parlamentarii responsabili ca să susțină acest demers. El a mai spus că prezența premierului în fruntea Guvernului reprezintă un risc de securitate națională fără precedent intern și internațional.

PSD amenință: Guvernul Cîțu trebuie demis

”Guvernul Cîțu trebuie demis iar PSD o va face prin moțiune de cenzură !

Astazi, la Consiliul Politic Național am decis, în unanimitate, să depunem moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, în momentul în care vor fi întrunite cele 234 voturi necesare pentru demiterea executivului.

PSD va mobiliza toți parlamentarii responsabili care vor prevină adâncirea României într-o catastrofă economică și socială.

Temele esențiale ale moțiunii de cenzură vor fi creșterea explozivă a prețurilor și scăderea abruptă a nivelului de trai, dezastruoasa gestionare a campaniei de vaccinare, dar și denunțarea rușinii mondiale că guvernul României este condus de un penal și țepar.

Florin Cîțu este compromis total, moral și sub toate aspectele. Prezența sa în fruntea Guvernului reprezintă un risc de securitate națională fără precedent intern și internațional.

Pentru PSD demiterea acestui Guvern iresponsabil este o prioritate politică de prim rang ! Nu vrem să depunem moțiunea de dragul de a depune sau pentru a face spectacol politic. Ne dorim cu adevărat să scăpăm România de acest guvern catastrofal”, a scris Fifor pe Facebook.

Reacția lui Florin Cîțu

„De parcă mai interesează pe cineva ce spune PSD”, a fost reacția lui Florin Cîțu când a fost întrebat ce părere are despre faptul că PSD-ul a decis să depună moţiunea de cenzură când vor avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

„PNL este un partid care va ieși unit din aceste alegeri. Am început la drum cu un grup mic în spatele meu. Am spus că voi construi. Construiesc o echipă. După 25 septembrie veți vedea un PNL puternic, care se va lupta cu inamicul nostru numărul 1 – PSD”, a spus Florin Cîțu.