Interviurile vor avea loc pe 27 august în București. Până la această dată, sunt așteptate CV-urile candidaților.

Sunt așteptate să aplice la acest job persoane empatice cu o atitudine pozitivă, care au excelente abilități de comunicare cu diferite persoane, adaptabile, flexibile și care să aibă o rezistență crescută la stres. Desigur, asistenții medicali trebuie să aibă studiile finalizate, însă experiența de lucru în domeniu nu este obligatorie.

Angajatorul asigură un training în primele săptămâni de la angajare, plătește biletele de avion și oferă un avans din primul salariu. De asemenea, firma poate achita prima lună de cazare, urmând ca banii pentru chirie să se rețină din leafa din următoarele trei luni. Chiria variază între 375 lire sterline și 425 lire sterline pe lună pentru o casă cu trei dormitoare, care mai poate fi împărțită cu o altă persoană.

În ceea ce privește remunerarea, anunțul de angajare postat pe site-ul eJobs.ro prezintă o ofertă de 9 lire pe oră pentru asistenții în curs de înregistrare, însemnând 12,76 euro pe oră, adică aproximativ 2.350 euro pe lună. Pentru asistenții cu PIN salariul este de 12,6 lire pe oră, echivalent cu 16,86 euro pe oră, ceea ce înseamnă aproximativ 3.100 euro pe lună.

Află AICI mai multe detalii și depune-ți CV-ul dacă ești interesat/ă de acest job.