Nici nou său iubit nu stă rău la capitolul salariu. Conform surselor Antena 3, Laura Codruța Kovesi s-ar fi despărțit de Florin Nemeș, directorul de marketing de la RCS &RDS, care a devenit celebru după ce a interpretat rolul unui pușcăriaș în reclamele companiei pe care o reprezintă.

Așadar cel care i-ar fi furat complet inima fostei șefe a DNA ar fi acum un ofițer SPP. Acesta ar fi și însoțit-o în mai multe deplasări, probabil mai degrabă ca iubit decât ca gardă de corp și asta pentru că momentan Kovesi nu mai are drept la protecție din partea SPP.

Lucian Pahonțu, actualul șef al SPP, denumit „personaj veninos” de președintele PSD, Liviu Dragnea câștigă lunar aproximativ 15.500 lei, la care se mai adaugă și alte indemnizații, ajungându-se la încasări duble. Ofițerii SPP ajung și ei la salarii similare, în funcție de misiunile pe care le au într-o lună și de gradul de risc la care sunt supuși.

Așadar, potrivit unor surse din interiorul SPP, salariul actualului iubit al Laurei Codruța Kovesi ar depăși 10.000 de lei lunar și asta pentru că sarcinile lui ar fi unele destul de complexe.