Unii dintre ei sunt profund religioși, cel mai cunoscut dintre ei fiind probabil George Becali, recunoscut chiar și la Parlamentul European drept "cel mai proeminent creștin din România", conform descrierii de pe site-ul instituției.

V-ați întrebat vreodată însă care sunt convingerile religioase ale celorlalţi mari bogați români?

Cel mai bogat român conform ultimei ediții ale Top 300 Capital, Ion Țiriac este mormon, așa cum el însuși a declarat în 2008 în cadrul unui interviu.

Dinu Patriciu a fost nașul de botez al micuțului Petruș Roman, fiul soţilor Roman, botez ce a avut loc în 2010 la biserca Sfântul Silvestru din București. Concluzia? Patriciu este creștin ortodox, cel puţin pe hârtie.

Un alt creștin convins este Dan Voiculescu, care, în 2007, i-a cerut lui Băsescu să nu mai folsoească "Biserica și Sfântul Altar" pentru a lansa discursuri sforăitoare.  De asemenea, pe blogul său,  Voiculescu a mai scris rânduri în favoarea orelor de religie în școli.

Sorin Ovidiu Vântu a declarat într-un interviu din 2010 că "religia creștină ne obligă să mințim din start", în contextul unei discuții despre fidelitate. Aşadar, SOV nu pare să fie un mare admirator al creştinismului.

Nici frații Micula nu se ascund să-și arate convingerile religioase. Aceștia au răspuns cu promptitudine, nu o dată, solicitărilor preoţilor din Oradea, dăruind cu generozitate Bisericii Sf. Andrei trei clopote de bronz precum şi icoane şi obiecte de cult.
Ce religie au marii miliardari ai lumii
Carlos Slim Helu este membru în "Unica Biserică Dreptcredincioasă Catolică-Caldee Maronită a Melkiților."
Bill Gates, agnostic, din familie de metodisti
Warren Buffett,  familie presbiteriana, el  agnostic
Bernard Arnault – catolic
Larry Ellison – evreu
Lakshmi  Mittal – hindus
Amancio Ortega – catolic
Mukesh Ambani – hindu
Li Ka-shing – budist
Vladimir Lisin – evreu