VIP-urile autohtone participa la licitatii caritabile prin Internet.
Dupa academicianul Eugen Simion, cintareata Monica Anghel, secretarul de stat Simona Marinescu, comentatorul sportiv Ilie Dobre si actorul Florin Piersic jr. ica doua staruri s-au alaturat initiativei site-ului www.okazii.ro. De aceasta data este vorba de doua nume cunoscute din televiziune, Andreea Marin, prezentatoarea emisiunii „Surprize, Surprize!” de pe canalul Rominia 1 si Mircea Radu, realizatorul emisiunii „Din dragoste” de la Antena 1. Ofertele celor doi sunt inedite si pot fi vizualizate de cei interesati pe prima pagina a siteului www.okazii.ro. Sumele obtinute de pe urma acestor licitatii sunt destinate crearii unor rente lunare pentru unii copii superdotati din Valea Jiului care nu au conditiile necesare dezvoltarii capacitatilor lor intelectuale.

Dialog si Connex isi trimit mesaje SMS.
incepind cu 10 octombrie 2000, cei doi operatori de telefonie mobila GSM 900 din Rominia anunta i premiera posibilitatea de a schimba mesaje scrise, SMS, itre cele doua retele GSM nationale. Clientii serviciilor Connex, Dialog si ALO vor putea utiliza serviciul de mesaje scrise indiferent de reteua GSM i care se afla corespondentul lor. Serviciul SMS va functiona i conditiile specifice fiecarui operator. Noua facilitate reprezinta o extindere a serviciilor de mesaje scrise oferite de cei doi operatori clientilor lor si nu presupune nici un fel de configurari speciale ale telefonului. Tarifele pentru noua optiune de mesaje scrise sunt identice cu cele i vigoare.

Specialistii de web design romini pot pleca i vacanta i Florida.
Web Development Group, un provider american de solutii Web pentru asociatii si organizatii din Washington, impreuna cu Departamentul Computer Science de la Politehnica University a lansat o competitie inedita adresata doar specialistilor din Rominia. Florida Web Challenge 2001 va cuprinde trei probleme: un joc i Javascript, o problema matematica i SQL si o poezie tradusa i PHP. Cistigatorii vor primi ca premiu o excursie i Florida, isa din pacate concursul se adreseaza doar specialistilor din Bucuresti. Informatii suplimentare puteti afla la adresa de web: www.webdevelopmentgroup.com.