Schimbari la Garanta
Garanta si-a majorat capitalul social la suma de 40,050.000.000 lei (echivalentul a 3 mil. USD, calculat la diverse cursuri de schimb istorice). Structura actionariatului a suferit astfel modificari, Ethniki detinind acum pachetul majoritar, de 58,84% din capitalul social. Cel mai mare actionar romin Banc Post detine un procentaj de 19% din actiuni. Consiliul de administratie a suferit modificari, fostul director general Sorin Negreanu, fiind ilocuit cu grecul Constantinos Argiropoulos.

Conferinta Nationala de vinzari la Commercial Union
Commercial Union Asigurari de viata a organizat la 31 martie prima Conferinta Nationala de vinzari a companiei la care au participat 500 de agenti de la agentiile din Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea, Timisoara, Iasi, Constanta si Craiova. in cadrul conferintei, compania si-a premiat agentii cu rezultate exceptionale. Numarul produselor companiei a crescut de la cinci la sapte.

Nederlanden organizeaza seminarii pentru ziaristi
Nederlanden a organizat seminarul destinat ziaristilor, avind ca tema „Asigurarile si managementul activelor”. Temele dezbatute au vizat problematici specifice domeniului, printre care: rolul asigurarilor i cadrul sistemului financiar, managementul activelor i asigurari, cadrul legal i domeniul asigurarilor.