Europarlamentarul Cristian Terheș lovește din nou. Ce se va întâmpla cu oamenii care nu mai pot munci: Vor fi ajutați să se sinucidă

În mesajul postat pe pagina de socializare, europarlamentarul spune că de aproape un an el explică oamenilor cum neomarxiștii promovează diferite inițiative legislative care îi deposedează pe oameni de drepturi și de libertăți fundamentale.

”Explic si arat concret, de circa un an, cum neomarxistii promoveaza la nivel european si in Romania, prin PNL si USR, fel si fel de initiative legislative care efectiv ii deposedeaza pe oameni de drepturi si libertati fundamentale, transformandu-i in sclavi si iobagi fara drepturi si libertati, ce sunt buni pentru stat sau corporatii doar atata vreme cat muncesc si platesc taxe. Cresterea varstei de pensionare sau a preturilor, ceea ce-i va face pe oameni sa munceasca mai mult, face parte din acest plan.”, spune acesta.

Ce se întâmplă cu oamenii care nu mai pot să lucreze

Cristian Terheș este de părere că oamenii care ajung la vârsta la care nu mai pot lucra vor fi considerați o povară pentru stat și pentr companiile de asigurări. Din această cauză, spune europarlamentarul, oamenii vor fi ajutați să se sinucidă sau să fie omorâți prin eutanasiere.

”Ce se intampla insa cu indivizii care ajung la o varsta si, nu doar ca nu mai produc pentru stat si corporatii, dar devin o cheltuiala/povara pentru stat sau companiile de asigurari? Vor fi ajutati sa se sinucida sau sa fie omorati prin eutanasiere.

Poate vi se pare exagerat ceea ce spun, insa, daca cititi istoria terorii marxiste si fasciste din secolul XX, puteti usor identifica aceleasi tendinte si azi. Diferenta acum e ca se actioneaza pas cu pas in timp, si nu dintr-o data, ca inainte.”, spune acesta.

Pașii care duc la această concluzie

În continuarea mesajului, europarlamentarul notează câțiva pași executați de neomarxiști în ultima perioadă care duc la concluzia că se dorește ca oamenii să nu mai aibă drepturi.

”Pentru a va convinge, va arat cativa pasi doar din ultima perioada:
PASUL 1. Prin certificatul digital si conditionarea exercitarii libertatii de circulatie de vaccin li s-a luat oamenilor dreptul de a dispune asupra propriului lor corp

Tratatele si conventiile internationale de dupa al Doilea Razboi Mondial garanteaza tuturor oamenilor dreptul absolut asupra propriului corp si dreptul la integritatea corporala. Adica, nimeni din afara ta nu poate decide ce sa ingerezi sau cu ce sa fii injectat, daca tu nu vrei sa o faci. Statele care au ratificat aceste documente s-au obligat sa garanteze pozitiv acest drept fundamental al omului.

S-a prevazut acest lucru in Declaratia Universala a Drepturilor Omului, Conventia de la Oviedo si altele tocmai pentru a evita situatia din al Doilea Razboi Mondial, cand nazistii au facut efectiv teste medicale pe cei inchisi in lagare.

Odata cu aprobarea de catre institutiile europene a Regulamentului privind certificatul verde digital si, implicit, conditionarea exercitarii libertatii de circulatie de vaccin, s-a ajuns in Europa, azi, ca oamenii, pe baza votului unei majoritati politice vremelnice, sa nu mai poata dispune absolut asupra propriului lor corp. De la nazisti pana in prezent e fara precedent acest lucru in Europa.”, notează europarlamentarul.

Cel de-al doilea pas

Europarlamentarul Cristian Terheș spune că cel de-al doilea pas reprezintă Raportul Matic, raportul prin care ”dreptul la viață a devenit un drept relativ, având prioritate dreptul altuia de a alege să ia viața unei alte persoane”.

”PASUL 2: Prin Raportul Matic dreptul la viata a devenit un drept relativ, avand prioritate dreptul altuia de a alege sa ia viata unei alte persoane
Am explicat in postarile si live-urile referitoare la Raportul Matic ca, prin considerarea in acel raport a avortului ca un „drept fundamental al omului”, inseamna a rasturna piramida valorilor drepturilor si libertatilor fundamentale, a carei baza sta pe dreptul la viata.

Doar un om viu are drepturi si libertati fundamentale, pentru ca doar el are si capacitate de folosinta, adica aptitudinea de a avea drepturi si obligatii. Un om mort nu are nici drepturi si nici obligatii.

Dupa ce s-a creat precedentul ca, in urma unui vot politic, oamenii nu mai pot ei insisi dispune cum doresc asupra propriului lor corp, acum, tot prin vot politic, s-a decis ca dreptul de a alege al cuiva sa ia viata unei alte persoane are intaietate in fata dreptului persoanei din urma de a trai.”, notează acesta.

Pasul 3, eutanasierea și sinuciderea asistată

În finalul mesajului postat pe pagina de socializare, europarlamentarul notează că cel de-al treilea pas reprezintă legalizarea eutanasiei și a sinuciderii asistate. Acesta explică fiecare termen în parte și spune că aceste posibilități se vor extinde din de în ce mai mult la alte situații pe care le si precizează.

”PASUL 3: Legalizarea peste tot a eutanasiei si sinuciderii asistate
Sinuciderea asistata este procedeul prin care o persoana este ajutata sa se sinucida.
Eutanasia este procedura prin care viata unei persoane este curmata in urma dorintei persoanei eutanasiate sau al deciziilor altor persoane (judecatori, doctori, familie etc).
Posibilitatea legala de a curma viata unui om s-a introdus initial sub pretextul „salvarii” omului de suferinta sa, daca nu mai avea posibilitatea de vindecare. Odata creata posibilitatea, aceasta s-a extins si se tot extinde si la alte situatii, in timp ce conditiile scad.

De la cei suferinzi fara posibilitatea de vindecare s-a mers la cei suferinzi, apoi la cei mai saraci, care nu mai au bani de tratament medical, apoi la cei batrani. Toate datele statistice arata ca cea mai mare cheltuiala a statului si a firmelor de asigurari de sanatate este cu cei batrani (deoarece acestia consuma resurse dar nu mai produc), prin urmare sunt tot mai multe cazuri de curmari de vieti pe motiv ca persoanele respective sunt o povara.

O astfel de extindere a eutanasiei si sinuciderii asistate la tot mai multe cazuri se poate vedea in Olanda.
Olanda a fost prima tara care a introdus in lege eutanasia si sinuciderea asistata in 2001, care au intrat in efect in 2002. Initial conditiile erau foarte stricte, doar la cazurile de suferinzi fara posibilitatea de vindecare. De atunci conditiile s-au diminuat si situatiile s-au extins, ajungandu-se sa se practice tot mai mult.

In 2016, de exemplu, 4% din cazurile de deces din Olanda erau in urma eutanasiei si/sau sinuciderii asistate.”, este o parte a mesajului postat de către europarlamentarul Cristian Terheș.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea